Blog

gent-wil-minder-cash-in-horeca-nl-42.jpg

Gent wil minder cash in horeca

dinsdag 24 maart 2020

De stad Gent wil horeca zaken dwingen om cashless betalingen toe te staan. Deze beslissing komt er omdat het stadsbestuur de internationale uitstraling van de stad wil versterken. Het past niet bij een toeristische stad dat toeristen niet met een bankkaart kunnen betalen op café of restaurant.

Lees meer

betaalterminals-op-de-kerstmarkt-in-brussel-nl-32.jpg

Betaalterminals op de Kerstmarkt in Brussel

vrijdag 6 december 2019

Wanneer de dagen donkerder worden, brengt de kerstmarkt plezier. Dankzij Terminalrent limiteert dat plezier zich niet meer tot de hoeveelheid cash die je op zak hebt. Voor de chalets van “Winterpret” in Brussel leverden wij de betaalterminals. Zo geniet iedereen nog meer van zijn bezoek!

Lees meer

terminalrent-goes-cashless-nl-29.png

TERMINALRENT GOES CASHLESS

donderdag 28 februari 2019

TerminalRent introduceert 4 nieuwe producten en is zo klaar voor de zomer! We bieden nu niet alleen betaalterminals aan, maar ook kassasystemen en cashless betalingen via de gekende polsbandjes. Ontdek hier onze oplossingen!

Lees meer

storting-aan-het-kinderkankerfonds-nl-20.jpg

Storting aan het KinderKankerFonds

donderdag 17 januari 2019

TerminalRent heeft besloten elk jaar een goed doel te steunen. Voor 2018 was de keuze gevallen op het KinderKankerFonds dat financiële en psychologische steun verleend aan kinderen met kanker en hun gezinnen. 

Lees meer

verschoven-boekingsperiode-nl-14.jpg

Verschoven boekingsperiode

maandag 24 september 2018

Veel van onze klanten werken niet van 00.00 tem 23.59, maar zijn eerder actief van 6.00 tem 5.59. Vooral festivals, cafes, restaurants,... Daarom hebben we nu de mogelijkheid ingevoerd te werken met een verschoven boekingsperiode.

Lees meer

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord