Blog

de-voordelen-van-cashless-betalen-nl-60.jpg

De voordelen van cashless betalen

vrijdag 18 september 2020

Langzaam maar zeker verdwijnt kleingeld en briefjesgeld uit ons systeem. Cashless betalingen worden meer en meer een vaste waarde in onze samenleving. De huidige crisis situatie heeft deze betaalmethode nog verder naar de voorgrond geduwd. Betalingen met cash worden zelfs bijna taboe. Gelukkig zijn er een heleboel voordelen verbonden aan cashless betalingen. Zowel handelaars als klanten halen er voordelen uit en dat zorgt er voor dat we het allemaal iets makkelijker hebben met de acceptatie en integratie van een cashless wereld. Dit zijn de voordelen van cashless betalen op een rijtje.

Lees meer

betaal-contactloos-met-slimme-polsbandjes-nl-58.jpg

Betaal contactloos met slimme polsbandjes

vrijdag 4 september 2020

Organiseer je een evenement, braderij, spaghetti avond of festival? Laat je klanten en bezoekers contactloos betalen met slimme polsbandjes. Door gebruik te maken van slimme armbanden om betalingen te ontvangen, zorg je voor kortere wachttijden. Bovendien kun je jouw event compleet cashless laten verlopen.

Lees meer

de-beste-betaaloplossingen-voor-jouw-event-nl-55.jpg

De beste betaaloplossingen voor jouw event

vrijdag 24 juli 2020

Bij de organisatie van een event komt heel wat kijken. Betalingen ontvangen is één van de belangrijke aspecten die je zeker goed wil organiseren om er zeker van te zijn dat je evenement winstgevend is. Toch is het een aspect waar je jezelf niet te veel kopzorgen mee wil bezorgen.

Lees meer

zomerbars-en-kleine-events-toegelaten-deze-zomer-nl-51.jpg

Zomerbars en kleine events toegelaten deze zomer!

maandag 15 juni 2020

De maatregelen van de overheid verlopen in verschillende stadia: 1 juli is voorlopig de datum waarop er meer mogelijkheden ontstaan. Grote events zijn voorlopig nog niet toegelaten. Toch lijkt het erop dat we tijdens de zomer van 2020 toch wel een mogelijkheid krijgen om kleinschalige events te organiseren in Vlaanderen!

Lees meer

help-jouw-event-nl-46.jpg

Help jouw event

maandag 18 mei 2020

De evenementensector krijgt het zwaar te verduren in 2020. De Covid-19 crisis houdt ons allemaal stevig in een houdgreep. Events worden stuk voor stuk afgelast en organisatoren zien hun geschatte omzet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met de organisatoren van Belgische evenementen in het achterhoofd, ging Terminalrent op zoek naar interessante oplossingen en mogelijkheden voor deze sector!

Lees meer

gent-wil-minder-cash-in-horeca-nl-42.jpg

Gent wil minder cash in horeca

dinsdag 24 maart 2020

De stad Gent wil horeca zaken dwingen om cashless betalingen toe te staan. Deze beslissing komt er omdat het stadsbestuur de internationale uitstraling van de stad wil versterken. Het past niet bij een toeristische stad dat toeristen niet met een bankkaart kunnen betalen op café of restaurant.

Lees meer

betaalterminals-op-de-kerstmarkt-in-brussel-nl-32.jpg

Betaalterminals op de Kerstmarkt in Brussel

vrijdag 6 december 2019

Wanneer de dagen donkerder worden, brengt de kerstmarkt plezier. Dankzij Terminalrent limiteert dat plezier zich niet meer tot de hoeveelheid cash die je op zak hebt. Voor de chalets van “Winterpret” in Brussel leverden wij de betaalterminals. Zo geniet iedereen nog meer van zijn bezoek!

Lees meer

terminalrent-goes-cashless-nl-29.png

TERMINALRENT GOES CASHLESS

donderdag 28 februari 2019

TerminalRent introduceert 4 nieuwe producten en is zo klaar voor de zomer! We bieden nu niet alleen betaalterminals aan, maar ook kassasystemen en cashless betalingen via de gekende polsbandjes. Ontdek hier onze oplossingen!

Lees meer

storting-aan-het-kinderkankerfonds-nl-20.jpg

Storting aan het KinderKankerFonds

donderdag 17 januari 2019

TerminalRent heeft besloten elk jaar een goed doel te steunen. Voor 2018 was de keuze gevallen op het KinderKankerFonds dat financiële en psychologische steun verleend aan kinderen met kanker en hun gezinnen. 

Lees meer

verschoven-boekingsperiode-nl-14.jpg

Verschoven boekingsperiode

maandag 24 september 2018

Veel van onze klanten werken niet van 00.00 tem 23.59, maar zijn eerder actief van 6.00 tem 5.59. Vooral festivals, cafes, restaurants,... Daarom hebben we nu de mogelijkheid ingevoerd te werken met een verschoven boekingsperiode.

Lees meer

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten