Betaalterminals op de Kerstmarkt in Brussel

vrijdag 6 december 2019

Wanneer de dagen donkerder worden, brengt de kerstmarkt plezier. Dankzij Terminalrent en de samenwerking met MasterCard en Elavon limiteert dat plezier zich niet meer tot de hoeveelheid cash die je op zak hebt. Voor de chalets van “Winterpret” in Brussel leverden wij de betaalterminals. Zo geniet iedereen nog meer van zijn bezoek!

Modernere Kerstmarkt

Kerst- en wintermarkten zijn een prachtige traditie. De uitbaters van de chalets liepen helaas vaak nog achter op vlak van elektronisch betalen. Daardoor verloren ze jaar na jaar meer omzet. Dat ze enkel cash ontvingen was een drempel voor heel wat bezoekers om langer te blijven. Erger nog, het was een rem op het plezier en de gezelligheid.

Gelukkig leverde Terminalrent dit jaar de betaalterminals voor één van de grootste Kerstmarkten van België. Tijdens “Winterpret” in Brussel betaal je dit jaar elektronisch. Door mensen met een bankkaart te laten betalen geven ze gemiddeld meer uit en blijven ze langer op de kerstmarkt.

Betaaloplossingen in het digitale tijdperk

Hoewel kerst- en wintermarkten populair blijven, was het vaak moeilijk voor handelaars om voldoende winst te maken. De jongere generaties brengen steeds minder cash geld mee waardoor veel handelaars in de problemen kwamen. Dit vormde steeds meer een bedreiging voor onze prachtige kerstmarkten. Contactloos betalen brengt hierbij redding.

De meer dan 200 chalets in onze hoofdstad stappen nu binnen in het digitale tijdperk. Dit betekent minder gedoe met centjes tellen, meer klanten en ongelimiteerd genieten. De lange rijen voor de bankautomaten zijn zo ook meteen verleden tijd.

Onze betaalterminals komen gebruiksklaar uit de doos. Eigenaars van een chalet kunnen meteen geld ontvangen. Ze zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en dus ideaal voor een kerstmarkt. Loopt er toch iets mis, dan kunnen onze klanten rekenen op een uitstekende en snelle service. Onze service zit altijd inbegrepen in de prijs. Wij zorgen ervoor dat je vlot betalingen ontvangt zonder dat je zwaar hoeft te investeren.

Een boost voor chalets

De introductie van elektronisch betalen op winterpret gaf de handelaars een boost. Bezoekers hoeven zichzelf dat extra pleziertje niet langer te ontzeggen en de uitbaters van de chalets zien hun omzet stijgen. We zijn trots dat onze betaalterminals de kerstmarkten meer ademruimte geven. Met dank aan elektronisch betalen leeft deze traditie verder. De Kerstmarkt in Brussel kan je nog bezoeken tot en met 5 januari 2020. Cash mag je dus thuislaten!
Heb jij ook een tijdelijke betaaloplossing nodig op korte termijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze betaalterminals en een voorstel op maat van jouw project.

Betaalterminals op de Kerstmarkt in Brussel

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten