Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Over ons

Elektronisch betalen is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het aantal betaling met kaart blijft maar stijgen!

Meer en meer ontstaat ook de situatie waarbij u een (extra) toestel nodig heeft. Om daarop in te spelen heeft Easy Payment Services met TerminalRent een initiatief gestart die ook kleine en middelgrote ondernemers de kans geeft een betaalterminal te huren voor de korte termijn: om op een beurs te staan, uw openingsweekend, verenigingen die een boekenverkoop doen, festivals,…

MEEGROEIEN

Al bijna 20 jaar zet Easy Payment Services zich in om op diverse manieren de kleine en middelgrote ondernemers op diverse en voordelige wijze te ondersteunen op het gebied van betalingsverkeer. Eerst de BTW-teruggave voor klanten van buiten de EU, vervolgens voordelige creditcardacceptatie en sinds een aantal jaar de verkoop en verhuur van betaalterminals.

Terminalrent voorziet in deze behoefte met het (1) voordelig, (2) transparant en (3) snel leveren van mobiele betaalterminals!

  1. Voordelig:
    Bekijk onze tarieven.
  2. Transparant:
    Op de pagina hoe werkt het staat beschreven welke stappen u dient te ondernemen in het bestelproces en welke vervolgstappen wij vervolgens voor onze rekening nemen.
  3. Levering:
    Na het ontvangen van de benodigde documentatie kunnen we binnen enkele uren de terminal op het bezorgadres afleveren.

Wenst u een betaalterminal te huren voor een event in Nederland? Neem dan contact op met onze lokale vestiging: www.instapin.nu  dat valt onder vlag van www.easypaymentservices.nl 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten