Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Referenties

TerminalRent en haar moederbedrijf Easy Payment Services heeft aan een groot en divers aantal klanten al betaalterminals verhuurd. Om een indruk te geven van de ervaringen van deze klanten met TerminalRent delen wij een aantal referenties met je.

Oxfam Wereldwinkel

Vlotte levering van de toestellen, spelen ook kort op de bal als we vragen en/of opmerkingen hebben. Afrekening was helemaal correct! Prima service!”
Wim Spanhove van Oxfam Wereldwinkel.

Marie Méro

We zijn reeds enkele jaren trouwe klant bij Terminalrent en dit vooral voor de goede service en respons.
Onze aanvragen worden steeds stipt en correct afgehandeld.
Zeker een aanrader!”
Heide Mussche van Marie Méro http://www.mariemero.eu/nl/

Rode kruis

Voor onze jaarlijkse stickerverkoop van Rode Kruis-Vlaanderen Sint-Amandsberg, vinden wij de geleverde betaalterminals niet alleen zeer handig, maar ook zéér gebruiksvriendelijk.
Op enkele seconden tijd leren wij onze vrijwilligers, hoe zij de terminals van Easy Payment Services dienen te gebruiken. De afrekeningen zijn per dag duidelijk en overzichtelijk per terminal opgesteld. Daardoor weten wij dus perfect hoeveel er op de rekening van onze Rode Kruisafdeling zal gestort worden.
Wij hebben niet alleen lof over de terminals en hun gebruik, maar ook over de vriendelijke ondersteuning, door het team van Easy Payment Services!
Raphaël Cocquyt, Rode Kruis - Vlaanderen, Sint-Amandsberg

Antwerps Sportpaleis

Zoals meermaals in het verleden hebben we ook nu weer – op onze verschillende locaties -  een correcte en fijne samenwerking gehad met Easy Payment Services. Zij zijn dan ook voor ons de geprivilegieerde partner wat betreft aankoop/huur van betaalterminals en toebehoren!
Dirk Vanhoudt van Antwerps Sportpaleis.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten