Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Betaalterminal

Betalen met de kaart wordt steeds makkelijker en veiliger. Logisch dus dat ook steeds meer organisatoren een betaalterminal huren voor hun evenement. Lees hier alles over het aanbod van Terminalrent.

Betaalterminal huren

Een betaalterminal huren?

De investeringen die banken de laatste decennia deden in de veiligheid van betaalkaarten werpen duidelijk hun vruchten af. We betalen steeds vaker cashless. In gewone winkels en supermarkten vinden we het maar normaal dat we met onze kaart betalen. Maar ook voor tijdelijke initiatieven kan je nu makkelijk een betaalterminal huren. Evenement, pop-up, schoolfeest, voor iedere gelegenheid heeft Terminalrent de geschikte oplossing.

Wij maken jouw contract online op, sturen het gewenste toestel naar je toe en nadien stuur je het ons gratis terug. De betalingen worden de eerstvolgende werkdag meteen op de rekening van jouw keuze gestort. Zo hoef jij je daar alvast geen zorgen om te maken.

Aanbod betaalterminals

Betaalterminal huren prijs

Je wil een betaalterminal huren? Evenement van één dag of op lange termijn? Bij Terminalrent is alles mogelijk. Onze prijs hangt af van de termijn waarop je huurt.

Het GPRS abonnement zit mee in de huurprijs, zelfs wanneer je de terminal in het buitenland gebruikt. Geen onvoorziene kosten dus. Per contract voorzien we een eenmalige, beperkte kost voor de programmatie en het transport van het toestel. Daarin is ook het doorstorten van de gelden en de rapportage begrepen.

Je betaalt dus enkel huur voor de dagen waarop je het toestel effectief zal gebruiken. Dat is eerlijk en transparant. Wil je graag een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van een betaalterminal

Je krijgt heel wat voordelen, wil je een betaalterminal huren? Prijs bijvoorbeeld. Je hoeft geen dure systemen aan te kopen. Bovendien zorgen wij ook voor de connectie en het doorstorten van de bedragen. Een flinke besparing voor jou.

En daar blijft het niet bij. Met een Terminalrent betaalterminal zorg je ervoor dat er niet te veel contant geld in omloop is op jouw evenement. Dat is veilig voor jou en voor je medewerkers en vrijwilligers. Je inkomsten staan meteen op de rekening, je moet er nadien niet meer mee naar de bank.

Een betaalterminal huren voor je evenement is ook efficiënt. Elektronische betalingen gaan snel. Geen geloop meer met wisselgeld. Veiligheid, comfort en tijdswinst voor jou en de klant, daar zetten wij graag onze schouders onder.

Wil je meer weten over onze betaaloplossingen en zoek je naar de beste betaalterminal voor jouw evenement? Contacteer Terminalrent voor een aanbod op maat.

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten