Help jouw event

maandag 18 mei 2020

De evenementensector krijgt het zwaar te verduren in 2020. De Covid-19 crisis houdt ons allemaal stevig in een houdgreep. Events worden stuk voor stuk afgelast en organisatoren zien hun geschatte omzet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met de organisatoren van Belgische evenementen in het achterhoofd, ging Terminalrent op zoek naar interessante oplossingen en mogelijkheden voor deze sector!

Help jouw event

De zomer ziet er momenteel niet veelbelovend uit. Toch zijn er enkele dingen die events vandaag al kunnen doen om de festivalzomer van 2020 toch nog een klein beetje te redden! Je kan zelfs meteen je evenement een duwtje in de rug geven richting 2021!
#helpjouwevent is een initiatief waarbij jij als organisator een voordelig pakket aanbiedt aan je trouwe bezoekers en fans. Op die manier kunnen je bezoekers alsnog een beetje de festivalsfeer in huis halen, terwijl je als organisator je bezoekers al een beetje verleidt voor de volgende festivalzomer!

Hoe werkt het?

De acties #helpjouwevent zijn bedoeld om je bezoekers warm te houden voor jouw evenement.
Door hen een voordeelpakket aan te bieden dat ze deze zomer aanschaffen, blijven ze aan je evenement denken. Een festivalpakket bevat bijvoorbeeld:

  • Festival merchandise
  • Dranktegoed voor 2021
  • Incentives zoals een playlist of de kans om een meet-and-greet te winnen

Zorg ervoor dat je pakket meer waard is dan de prijs die je er op plakt. Zo wakker je de liefde voor jouw event of festival nog verder aan. Je geeft hen ook meteen de kans om zowel deze zomer als volgende zomer alsnog de festivalsfeer te voelen!  Deze bezoekers kun je alvast volgend jaar op je event verwachten!

De voordelen van #helpjouwevent voor organisatoren

Behalve het feit dat je je trouwe bezoekers laat genieten van enkele leuke incentives en merchandise, zijn er ook een heleboel voordelen voor organisatoren.

  1. Vooruitbetaalde omzet
  2. Gegevens verzamelen van bezoekers en fans
  3. Vergroot je fan base
  4. Goede marketing actie om meer bekendheid te vergaren
  5. Verzeker alvast bezoekers voor de editie van 2021

Terminalrent helpt je graag met #helpjouwevent

Terminalrent is een specialist in betaaloplossingen. Je kan bij ons betaalterminals huren. Maar we voorzien ook betaalsystemen met cashcards en dranktegoeden.
We hebben ook een ruime ervaring met het opzetten van systemen voor vooruitbetaling. Diezelfde vooruitbetaling schakelen we nu in om evenementen te helpen!
De evenementensector is onze specialiteit en we doen er alles aan om mee te denken met event organisatoren. We denken graag mee over de toekomst. In situaties als deze zoeken we actief naar oplossingen.
Zit je met vragen of bedenkingen over de huidige situatie? Ben je op zoek naar een geniale oplossing om jouw evenement te laten verderleven tijdens en na de zomer van 2020? Neem dan zeker contact met ons op!

Help jouw event

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten