Betaal contactloos met slimme polsbandjes

vrijdag 4 september 2020

Organiseer je een evenement, braderij, spaghetti avond of festival? Laat je klanten en bezoekers contactloos betalen met slimme polsbandjes. Door gebruik te maken van slimme armbanden om betalingen te ontvangen, zorg je voor kortere wachttijden. Bovendien kun je jouw event compleet cashless laten verlopen.

De voordelen van contactloos betalen met slimme polsbandjes

De introductie van slimme polsbandjes op een event is een interessante en voordelige keuze. Je bespaart een pak op andere kosten en je klanten kunnen makkelijk en snel afrekenen. Bij Terminalrent kan je verschillende kassasystemen huren om alle betalingen contactloos, veilig en hygiënisch te laten verlopen.

Helemaal cashless gaan

Door een betaalsysteem met armbanden te integreren, kun je alle kassa’s weghalen en je evenement helemaal cashless laten verlopen. Bezoekers kunnen hun armband opladen aan een oplaadpunt of via een app op hun smartphone..

Korte wachtrijen

Cash betalingen zorgen steevast voor lange wachtrijen op events. Met een bonnetjessysteem maak je de wachtrij alvast een stuk korter. Maar met een betaalsysteem met armbanden kies je gegarandeerd voor de snelste betaalmogelijkheid. Contactloze armbanden zorgen voor een nog snellere en vlottere betaling. Je ziet wachtrijen wegsmelten als sneeuw voor de zon en je personeel kan efficiënter klanten bedienen.

Realtime saldo controleren

Via hun smartphone kunnen je bezoekers op ieder moment hun beschikbare saldo raadplegen. Voordat ze beslissen om een rondje te geven aan hun vrienden kunnen ze dus snel controleren hoe ver hun krediet nog reikt. Ook extra krediet toevoegen is mogelijk via de app.

Zelf opladen

Klanten en bezoekers kunnen voor de aanvang van het event alvast hun armband opladen met een bepaald bedrag. Willen ze tijdens het event meer krediet op de armband toevoegen? Dan kan dat via een terminal op de event locatie, maar je kunt je bezoekers ook via hun smartphone de armband laten opladen.

Ook offline toegankelijk

Dankzij het closed loop systeem waarmee de armbandjes werken, hoef je je geen zorgen te maken over eventuele internetstoringen. Ook wanneer het internet wegvalt, kunnen je klanten blijven betalen met de polsbandjes.

Hoe ontvang je contactloze betalingen met slimme armbanden?

Wil je de bonnetjes en jetons zien verdwijnen en heb je helemaal genoeg van de zorgen die een kassa vol kleingeld met zich meebrengt? Goed nieuws! Betalen met een persoonlijke armband was nooit makkelijker of meer toegankelijk.
1. Klanten of bezoekers ontvangen een persoonlijke armband waar ze krediet op kunnen toevoegen
2. Bezoekers plaatsen een bestelling aan de bar
3. Je medewerkers geven het te betalen bedrag in op de betaalterminal
4. De bezoeker houdt eventjes de polsband tegen het scherm van de betaalterminal
5. Het te betalen bedrag wordt afgeschreven van het beschikbare krediet op de polsband

Laat jouw bezoekers contactloos betalen met slimme polsbandjes

Bezorg jouw klanten en bezoekers een fantastische ervaring tijdens jouw event of in jouw zaak. Cashless betalingen met slimme polsbandjes zijn snel, makkelijk en erg veilig. Het is de perfecte manier om je gasten een zorgeloze avond te bezorgen waarbij ze niet een heel pak cash op zak hoeven te hebben. Ze kunnen zelfs naar jouw event vertrekken en hun portefeuille thuis vergeten! De slimme armbandjes zijn volledig mobiel en kunnen worden opgeladen via een smartphone.

Heb je interesse in deze betaalmogelijkheid voor jouw event? Neem dan contact op met Terminalrent. Bij ons kan je terecht voor alle benodigdheden die je nodig hebt om makkelijk betalingen te ontvangen.

Betaal contactloos met slimme polsbandjes

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten