Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Mobiele betaalterminal

Geen cash geld op zak? Met een mobiele betaalterminal van Terminalrent behoort dat probleem tot de verleden tijd. Je klanten kunnen van nu af aan met de kaart betalen, al is het op een evenement van slechts 1 dag.

Mobiele betaalterminal huren

Waarom een mobiele betaalterminal?

Je organiseert een evenement, je staat af en toe op een beurs of je school houdt het jaarlijks schoolfeest. Je brengt dus mensen samen en die spenderen geld aan eten, drinken of ze kopen je producten. Maar wat als ze niet genoeg cash op zak hebben? En wat als je onvoldoende wisselgeld hebt?

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan elektronisch betalen en dat is een verstandige keuze. Je betaalt snel, je hoeft niet te veel geld op zak te hebben en het is een veilige vorm van betalen. Ook op jouw evenement kan je kiezen voor zo’n systeem. Bij Terminalrent huur je een mobiele betaalterminal al vanaf 1 enkele dag.

Met zo’n mobiele betaalterminal kan je transacties met de meest courante bank- en kredietkaarten accepteren. Gedaan met het tellen van briefjes en muntjes, betalen gaat vanaf nu een stuk vlotter. Kaart, pincode, klaar.

Aanbod betaalterminals

Onze betaalterminals

De toestellen van Terminalrent zijn licht en hebben een goed leesbaar display. Omdat ze oplaadbaar zijn kan je ze makkelijk meenemen en gebruiken waar dat voor jou en de klant het handigst is. De mobiele betaalterminal is uitgerust met WIFI, maar heeft ook GPRS aan boord. Daardoor kan je de terminal gebruiken waar je maar wil. De connectiekosten zijn trouwens inbegrepen in de huurprijs, zelfs wanneer je het toestel buiten België gebruikt. Ze hebben zelfs een ingebouwde printer voor het kassaticket. En als de klant de juiste betaalkaart heeft kan hij makkelijk contactloos betalen.

Heb je veel transacties en houd je graag het overzicht over de verschillende prijzen? Kies dan voor een mobiele betaalterminal met ingebouwde digitale kassa. Je stelt de rekening samen op het touchscreen en de terminal geeft je meteen de juiste prijs. Zo’n kassa en betaalsysteem in één is ook erg handig omdat je je productvoorraad erop kan volgen. De terminal houdt precies bij hoeveel je van ieder product verkocht hebt.

Kies je voor een mobiele betaalterminal van Terminalrent dan worden alle betalingen de volgende werkdag op jouw rekening doorgestort. Dat is snel, transparant en veilig. Voor een overzicht van onze producten of voor een aanbod op maat neem je gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten