Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Betaaloplossingen: jouw zaak, onze oplossing

Al onze klanten zijn uniek. Daarom bieden wij betaaloplossingen die bij jouw zaak passen. Onze oplossingen krijgen waarderingen in tal van sectoren zoals de horeca, de evenementsector en retail. Wedden dat wij een oplossing hebben die aan al jouw eisen voldoet?

Mobiele betaalterminal of betaalterminalkassa

Je kan er niet meer omheen, cashless betalen is overal! Wil ook jij een betaalterminal huren voor jouw zaak of event? Onze toestellen zijn eenvoudig in gebruik en worden gebruiksklaar geleverd. Terminalrent biedt jou de keuze om een mobiele betaalterminal of een heuse betaalterminal kassa te huren. Zo bieden wij jou de optie om meer te doen dan enkel betalingen ontvangen met jouw toestel. Een betrouwbare bancontact terminal is in ieder geval een duw in de rug voor jouw omzet.
Wij bedienen jou met een oplossing op maat zodat jij hetzelfde kan doen voor jouw klanten. Met een mobiel bancontact toestel pas jij je aan de klant aan. Je kan naast bancontact dan ook andere betalingsmogelijkheden zoals kredietkaarten aanvaarden. Wil jij jouw klanten een maximaal aan comfort geven? Wij bieden jou de tools.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten