Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Bancontact terminal

Zo’n 9 op de 10 Belgen geven de voorkeur aan elektronisch betalen. Meer dan 10% daarvan heeft al eens afgezien van de aankoop omdat elektronisch betalen niet mogelijk was. Dat zijn een heleboel potentiële klanten die je mist zonder betaalterminal. Gelukkig kan je ook voor tijdelijke evenementen een Bancontact terminal huren. Zo bied je de klant betaalcomfort in alle veiligheid.

Bancontact betaalterminal huren

Waarom een Bancontact terminal huren?

Wanneer je een evenement organiseert, een pop-up winkel opent of jouw producten en creaties slechts af en toe op lokale markten verkoopt, dan wil je natuurlijk dat jouw klanten hun aankoop vlot en veilig kunnen betalen.

Kies je ervoor om enkel munten en bankbiljetten te aanvaarden, dan haal je meteen ook extra werk en verantwoordelijkheden in huis. Je moet vooraf wisselgeld voorzien, je zal nadien naar de bank gaan met je winst en je moet je kassa voortdurend in de gaten houden.

Bovendien loop je het risico dat sommige klanten wel zouden willen kopen, maar onvoldoende geld op zak hebben. En het is natuurlijk zonde om op die manier klanten teleur te stellen of te verliezen.

Gebruik je een betaalterminal, dan heb je dat probleem alvast niet. De klant kan betalen met bankkaart en het bedrag komt netjes op jouw rekening terecht. Snel, veilig en transparant.

Aanbod betaalterminals

De voordelen van een Bancontact terminal

Dankzij Terminalrent is elektronisch betalen niet langer voorbehouden voor permanent gebruik. Bij ons kan je een Bancontact terminal huren voor je festival, evenement, marktkraam of zelfs voor je schoolfeest.

Onze terminals zijn uitgerust met GPRS en WIFI. Je hoeft er dus geen extra telefoonlijnen voor aan te leggen, de connectiviteit zit mee in de huurprijs. Zo kunnen we jou vlotte transacties garanderen. Over de prijs zijn we trouwens heel transparant. Of je nu huurt voor een dag, een week, een maand of een heel seizoen, we bezorgen je vooraf een duidelijke offerte zonder onverwachte kosten nadien. Wij programmeren de toestellen en sturen onze mobiele betaalterminals meteen naar je op. Na het evenement stuur je ze kosteloos terug naar ons.

Gedaan met in allerijl een geldautomaat zoeken om eten en drinken te kopen op jouw evenement. Met een Bancontact terminal betaalt de klant precies wat hij nodig heeft. En jij hoeft je kassa niet constant te bewaken.

Ben je op zoek naar een manier om transacties op jouw evenement veilig te laten verlopen? Wil je een Bancontact terminal huren? Neem vrijblijvend contact op met Terminalrent voor een aanbod op maat.

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten