Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Betaalterminal huren

Mobiele betaalterminal

Deze handige en uiterst voordelige mobiele betaalterminal met touchscreen en ticketprinter kan werken via een WIFI, INTERNET en GPRS aansluiting. Zo kan u zorgeloos verder werken, aangezien uw betaalterminal steeds verbinding zal hebben. 

meer info reserveren

De nieuwe betaalterminalkassa

Wil jij snel en efficiënt afrekenen? Dan is deze combinatie van betaalterminal en kassa in 1 de oplossing! De betaalterminalkassa ondersteunt contactloos betalen en is speciaal ontwikkeld voor locaties waar veel transacties in een korte periode plaatsvinden. 

meer info reserveren

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

 

Onze andere betaaloplossingen

Je organiseert een evenement en wil voor 1 of meerdere dagen een betaalterminal huren? Bekijk dan zeker het aanbod van Terminalrent! Wij voorzien kassasystemen en betaaloplossingen die de organisatie van je event een stuk makkelijker maken. Want met een betaalterminal hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van cash geld op jouw evenement.

Een betaalterminal huren voor 1 dag?

Geen gedoe meer met cash betalingen op jouw evenement? Geen kassa meer voorzien met voldoende wisselgeld? Ook geen zorgen meer over de veiligheid van de geldlade terwijl je druk bezig bent met de organisatie van een activiteit? Kies dan voor het gemak van een betaalterminal.

Elektronisch betalen is heus niet iets dat enkel in vaste winkels of restaurants gebeurt. Steeds meer organisaties kiezen voor zo’n veilig systeem op hun evenement. En dat kan van het kleinste schoolfeest tot het grootste muziekfestival. Want bij ons kan je makkelijk en goedkoop een betaalterminal huren voor 1 dag.

Zo verlopen de transacties voor jou een stuk makkelijker. De betalingen komen rechtstreeks op een afgeschermde rekening terecht en de volgende werkdag sturen wij alles correct door op een rekening van je keuze. Uiteraard krijg je van ons ook een gedetailleerd overzicht van alle transacties. De terminals staan met een beveiligde verbinding (WiFi of GPRS) in contact met onze server. De kosten voor die verbinding zijn overigens inbegrepen in de huurprijs.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten