De beste betaaloplossingen voor jouw event

vrijdag 24 juli 2020

Bij de organisatie van een event komt heel wat kijken. Betalingen ontvangen is één van de belangrijke aspecten die je zeker goed wil organiseren om er zeker van te zijn dat je evenement winstgevend is. Toch is het een aspect waar je jezelf niet te veel kopzorgen mee wil bezorgen, want betalingen tijdens events zouden vlot en vlekkeloos moeten gebeuren. Zorgen dat je betalingen kunt ontvangen, is een onderdeel van je event dat natuurlijk, vlot en makkelijk moet verlopen. Bekijk dus zeker eerst de beste betaaloplossingen voor jouw event!

Je betaalsysteem huren voor de duur van je evenement

Bij de organisatie van een jaarlijks of maandelijks evenement is het vaak een betere keuze om je betaalterminals en kassasystemen te huren dan om ze aan te kopen. Bij Terminalrent kan je terecht voor de huur van je betaalsysteem gedurende de duur van je event. Dat kan een huurperiode van 1 dag zijn, maar je kunt ook makkelijk je betaalsysteem huren voor een hele week of een hele maand. De mogelijkheden zijn erg breed en flexibel. Je kunt bij ons terecht voor de huur van je complete setup. Wanneer je een samenwerking aangaat met Terminalrent, hoef je je nergens anders zorgen om te maken. Dit zijn de betaaloplossingen die we aanbieden voor organisatoren van events.

Mobiele betaalterminals huren

Voorzie je eventkassa en bonnenverkoop locaties van enkele mobiele betaalterminals. De mobiele terminals zijn uitgerust met allerlei opties en mogelijkheden om makkelijk en snel betalingen te ontvangen. Je kunt de mobiele terminals opstellen in een kassa aan de inkom, maar je kunt ze ook makkelijk verplaatsen naar locaties waar je bijvoorbeeld drankbonnen verkoopt of waar andere producten of diensten worden aangeboden. Een set mobiele betaalterminals zorgt ervoor dat je nog alle kanten uit kunt om betalingen te ontvangen.

Bekijk ook zeker de mobiele betaalterminalkassa waarmee je meteen bestellingen kunt ingeven terwijl je bij de tafel van je klant staat. Met de betaalterminalkassa kun je ook meteen, zonder extra moeite, een betaling ontvangen.

Een kassasysteem huren

Voel je meer voor een statisch kassasysteem om aan de inkom of aan de bar te installeren? Onze kassasystemen zijn veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Je kunt bij Terminalrent een digitale kassa met betaalterminal huren, maar we beschikken ook over kassasystemen waarbij je klanten met een betaalpas of armband kunnen afrekenen. Deze cashless betaaloplossing is erg populair voor festivals en events waarbij je liever met een cashless systeem wil werken.

Cashless betalen met armband of betaalpas

Cashless events worden steeds populairder en daar is een goede reden voor. Steeds meer event organisatoren kiezen ervoor om hun gasten te voorzien van een armband met betaalkrediet. Dat krediet kunnen ze aanvullen voordat het event van start gaat, maar ze kunnen ook makkelijk later extra krediet toevoegen aan de pas of armband. Dat kunnen ze aan een terminal doen, maar je kunt je gasten ook krediet laten toevoegen via hun eigen smartphone. Met dit systeem reken je aankopen of drankjes snel en makkelijk af, zonder dat je gasten hun portefeuille moeten bovenhalen.

Het betaalsysteem met pasjes of armbanden heeft enorm veel voordelen. Het verlaagt de drempel voor een aankoop en je gasten zullen sneller geneigd zijn om iets te kopen. Met dit systeem kun je ook makkelijk bons of kortingen geven aan vrijwilligers of medewerkers.

Extra modules die je zeker niet mag vergeten!

Behalve het ontvangen van betalingen, zijn er nog enkele extra aspecten die je niet uit het oog mag verliezen bij de organisatie van een evenement. Zo moet je de mogelijkheid bieden om een factuur af te drukken, drankbonnetjes te verkopen en een heleboel andere dingen.

  • Facturatie module implementeren
  • Extra supplementen verkopen
  • Voorraad en stock beheren
  • Fysieke bonnetjes of digitale bonnetjes
  • Kiosk voor de aankoop van extra’s
  • Digitale prijslijsten
  • Kassa voor cash betalingen

De perfecte betaaloplossingen voor jouw event

Organiseer je een evenement en ben je nog op zoek naar de beste betaaloplossing die past bij jouw concept en publiek? Bij Terminalrent hebben we ervaring met de organisatie van evenementen en we helpen je dan ook met plezier verder. Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

De beste betaaloplossingen voor jouw event

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten