Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Kassasysteem huren

Betalen met bankkaart + kassa

Met deze opstelling van betaalterminal en kassa kan u foutloos heel snel transacties accepteren. Daarnaast is deze opstelling zodat u deze snel kan op- en afbouwen. Piekmomenten op uw evenement? Dan is dit de oplossing!

meer info reserveren

Betalen met betaalpas/bandje

Deze mobiele kassaoplossing met NFC-reader is geschikt indien u zou werken met persoonlijke polsbandjes of kaarten die vooral werden opgeladen. Dit opwaarden kan trouwens via een app! Ook zonder internet is dus betalen mogelijk.

meer info reserveren

Betalen met betaalkaart en betaalpas/bandje

Deze opstelling met betaalterminal, NFC-reader en betaalterminal combineert het beste van 2 werelden. Uw klanten hebben de vrijheid te betalen met hun betaalkaart of polsbandje. Foutloos, snel en eenvoudig transacties aanvaarden? Dan is dit de oplossing!

meer info reserveren

Bestellingen opnemen met de handheld kassa

Met deze mobiele handheld kassa kan u niet alleen heel gemakkelijk en snel al uw bestellingen opnemen, maar deze ook opslaan en linken aan een tafel dmv de bonmodule. Daarnaast kan deze handheld ook gelinkt worden met een bonnenprinter in de bar of keuken.

meer info reserveren

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

 

Onze andere betaaloplossingen

Wil je een kassasysteem huren voor je evenement? Dat kan! Terminalrent verhuurt betaalsystemen voor één of meerdere dagen zodat je je op jouw event geen zorgen meer hoeft te maken over de financiële transacties.

Kassasysteem huren voor jouw evenement?

Wie ooit een evenement organiseerde weet dat de betalingen op het event zelf veel tijd en aandacht vragen. Je moet kassa’s voorzien met voldoende wisselgeld, die moeten veilig worden bewaard en nadien worden geteld. Tenslotte breng jij als organisator de hele opbrengst nog naar de bank.

Bovendien kunnen er makkelijk fouten worden gemaakt bij de betalingen die in het nadeel van jouw opbrengst zijn. Gelukkig zijn die zorgen te vermijden. Je kan bij ons makkelijk en snel een kassasysteem huren dat veel van je bekommernissen zal wegnemen.

Dankzij onze betaalsystemen hoef je niet langer cash geld in kas te voorzien. De betalingen gebeuren via betaalterminals en het geld komt rechtstreeks op een beveiligde rekening terecht. Terminalrent stort die inkomsten de eerstvolgende werkdag door op jouw rekening.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten