Zomerbars en kleine events toegelaten deze zomer!

maandag 15 juni 2020

Goed nieuws voor de evenementensector! Het ziet er naar uit dat we deze zomer toch nog gezellige zomerbars en kleine events kunnen organiseren!
De maatregelen van de overheid verlopen in verschillende stadia: 1 juli is voorlopig de datum waarop er meer mogelijkheden ontstaan. Grote events zijn voorlopig nog niet toegelaten. Toch lijkt het erop dat we tijdens de zomer van 2020 toch wel een mogelijkheid krijgen om kleinschalige events te organiseren in Vlaanderen!

Grote evenementen vanaf september 2020

Grote events en massa evenementen zullen vermoedelijk pas vanaf 1 september toegelaten worden. Daar kunnen we van uit gaan, zo lang de epidemie positief blijft evolueren althans!
Met grote evenementen hebben we het over events waar meer dan 200 personen aanwezig zijn.

Kleine evenementen vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli is het weer mogelijk om kleinere events te organiseren. Er gelden nog wel enkele restricties, maar toch laten de huidige maatregelen al heel wat meer toe.
Zo kunnen events met maximaal 200 aanwezigen dus vanaf 1 juli weer doorgaan en dat is duidelijk erg goed nieuws voor de evenementen sector, maar ook voor sportclubs en culturele activiteiten.

Iedereen snakt naar deze events

Nadat we allemaal erg lang ‘in ons kot’ hebben gezeten, snakt heel Vlaanderen naar deze specifieke kleinschalige events. Voor ondernemers, cafés, sportclubs, theatergroepen, … is het dan ook de ultieme kans om er dubbel en dik weer in te vliegen.
Wie een beetje creatief om gaat met de maatregelen kan dus binnenkort het verschil maken. Je kunt bijvoorbeeld een wekelijkse theatervoorstelling laten doorgaan voor een beperkt publiek. Maar het wordt ook mogelijk om zomerbars of zelfs live muziek events te organiseren, zolang je een goed overzicht houdt op het aantal aanwezige deelnemers.

Jouw event plannen deze zomer?

Heb je plannen om een evenement te organiseren deze zomer, maar twijfel je nog over organisatorische aspecten, zoals betaalterminals en kassa systemen om alle betalingen cashless te laten verlopen?
Neem zeker contact op met Terminalrent, want de organisatie van een kleinschalig event hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Terminalrent kun je terecht om betaalterminals of kassasystemen te huren, maar ook voor alle software en extra’s die je daarnaast nog nodig hebt.
Bovendien hoeven je betaalmogelijkheden niet voor hoofdpijn te zorgen! Want met de betaalsystemen van Terminalrent kun je https://www.terminalrent.be/nl/cashless-betaalsysteem aan jouw klanten, zonder dat je daarvoor zelf diep in de geldbuidel hoeft te tasten.

Zomerbars en kleine events toegelaten deze zomer!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten