Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Cashless betaalsystemen

Als organisator van een evenement moet je beslissen over de manier waarop er financiële transacties zullen gebeuren. Om betalingen vlot te laten verlopen heeft Terminalrent verschillende cashless betaalterminals in het aanbod.

Cashless betaalsystemen huren

Wat zijn cashless betaalsystemen?

De naam zegt het zelf: bij cashless betaalsystemen is er geen contant geld meer in omloop op jouw evenement. En dat heeft behoorlijk wat voordelen.

  • Cashless betalen is snel en veilig
  • De inkomsten komen op een rekening van jouw keuze terecht
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over het bewaken van het geld in de kassa
  • Na het evenement moeten de opbrengsten niet meer worden geteld of naar de bank worden gebracht

Via een terminal betaalt de klant rechtstreeks aan jou. Dat kan met de bankkaart op een terminal met pincode. Maar Terminalrent biedt ook cashless betaalsystemen aan waarbij de transactie gebeurt via een chip in een kaart of polsbandje.

Dat laatste wordt closed loop genoemd. De klant laadt vooraf een bepaald bedrag op een account en door het polsbandje bij een chiplezer te houden gaat het correcte bedrag van het account naar jouw rekening. Via een app kan de gebruiker het resterende saldo raadplegen en eventueel meteen aanvullen.

Onze terminals zijn uitgerust met WIFI en GPRS waardoor ze overal inzetbaar zijn.

Aanbod betaalterminals

Zijn cashless betaalsystemen duur?

Kies je ervoor om één van onze cashless betaalsystemen te huren voor jouw evenement, dan maken wij vooraf een contract voor je op. Je kan al huren vanaf 1 dag. In het contract staat de huurprijs per toestel en een vaste kost voor de programmatie en de verzending van de terminal.

Omdat zelfs de connectiekost van het toestel mee in de huur is begrepen heb je achteraf nooit verrassingen. Onze huurprijzen zijn heel transparant. En je bespaart bovendien ook met onze cashless betaalsystemen. Omdat wij je het toestel opsturen (als je het wenst kan je het ook ophalen) hoef je niet meer vooraf naar de bank te gaan om wisselgeld in te slaan. Zo kan jij je concentreren op de organisatie van jouw evenement.

Je hebt ook geen nood meer aan extra kassabewaking of een verantwoordelijke die nadien de gelden in de kassa’s na moet tellen. En ook niet onbelangrijk: doorgaans geven mensen bij cashless systemen meer uit dan bij contante betalingen. Dat is natuurlijk goed voor jouw winst.

Heb je vragen over de cashless betaalsystemen van Terminalrent? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten