Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Software modules

Facturatiemodule

Heb je klanten die liever een factuur ontvangen in plaats van direct af te rekenen? Met de facturatiemodule plaats je bestellingen op de klantrekening en maak je later via de beheeromgeving gemakkelijk een factuur op die ze zelf makkelijk kunnen betalen met QR-code of hun betaalapp!

Supplementenmodule

Met onze supplementenmodule is het mogelijk om een bestaand product aan te vullen met extra ingrediënten of informatie via de kassa. Zo kan je makkelijk een extra saus bij de friet of extra kaas op een hamburger toevoegen. Een supplement hoeft niet altijd een prijs te hebben. Het kan ook een communicatie naar de keuken zijn, bijvoorbeeld hoe de klant zijn steak wil gebakken hebben.

Voorraadmodule

Met de voorraadmodule heb je altijd controle en inzicht in je voorraad. Je stelt bijvoorbeeld een minimum voorraad in en je krijgt een waarschuwing wanneer die werd bereikt. Dat kan erg ver gaan! Zo is het mogelijk om onder andere weggelekt bier te detecteren waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

Bonmodule

Met onze kassa kan je ook digitale bonnetjes aanmaken. Die vervangen eigenlijk het ouderwetse ‘bonnetje achter de bar’ systeem. Je maakt op de kassa een bon aan waarop je tijdelijk alle transacties plaatst. Dit is vooral handig voor groepen omdat je op één plek alle openstaande bonnen vindt.

  • Communicatie naar je bezoekers
  • Sponsormogelijkheden
  • Directe koppeling met ons kassasysteem
  • Professionele productpresentatie

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

 

Onze andere betaaloplossingen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten