Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Cashless betalen

Op heel wat evenementen wordt nog steeds uitsluitend met contant geld betaald. Dat is spijtig want er bestaan voldoende alternatieven voor cashless betalen waarmee transacties snel en veilig kunnen worden uitgevoerd.

Cashless betalen

Kiezen voor cashless betalen

Omgaan met cash geld op een evenement brengt wel wat risico’s met zich mee. In de eerste plaats veiligheidsrisico’s. Veel volk en een volle kassa, het ideale doelwit voor mensen met minder goede bedoelingen.

Bovendien moet je ook voor en na het evenement voorzichtig zijn. Want je geld moet natuurlijk bij de bank geraken.

Gelukkig bestaan er oplossingen die het voor jou en je klanten een heel stuk makkelijker maken. Dankzij cashless betalen hoef je je geen zorgen te maken over het geld in de kassa en kan jij je concentreren op de organisatie van je event.

Aanbod betaalterminals

Hoe werkt cashless betalen?

Betalen zonder contant geld kan je op verschillende manieren doen. Het meest voor de hand liggende systeem is betalen met bankkaart via een betaalterminal. Met de kaart en de pincode voer je de transactie uit. Terminalrent verhuurt mobiele terminals, al vanaf 1 dag.

Op evenementen wordt er steeds vaker gekozen voor volledig cashless betalen. Daardoor kunnen transacties nog sneller en in de veiligste omstandigheden gebeuren. Je betaalt eigenlijk door een chip in een kaart of in een polsbandje tegen een terminal te houden.

Op die chip staat een geldbedrag dat je vooraf kan opladen. Dankzij de Terminalrent app kan je op elk moment je saldo raadplegen. Heb je een betaalapp op je mobiele telefoon? Dan kan je je account meteen online aanvullen.

Cashless betalen is populair omdat het heel veilig is en erg snel gaat. Met dit systeem worden wachtrijen aanzienlijk verkort. Bovendien geven gebruikers van cashless payment gemiddeld meer uit dan gebruikers van contant geld. En dat is goed voor jouw organisatie!

Bij Terminalrent kan je terecht voor cashless betaalsystemen op maat van jouw evenement. Wij bieden een breed gamma aan producten die je van 1 dag tot een heel seizoen bij ons kan huren. Daarvoor werken we met een heel transparant tariefsysteem.

Of je nu kiest voor een eenvoudige mobiele betaalterminal of voor een volledig systeem van cashless betalen inclusief digitale kassa en chipbandjes, bij ons vind je veilige betaaloplossingen voor tijdelijk gebruik. Voor een offerte op maat neem je gerust contact met ons op!

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten