Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Cashless betaalsysteem

Wanneer je een evenement organiseert komt daar heel wat bij kijken. Zo moet je bijvoorbeeld beslissen over de manier waarop de bezoekers inkom, eten en drinken zullen betalen. Kies je voor transacties met contant geld dan neem je er meteen heel wat praktische- en veiligheidsrisico’s bij. Opteer daarom voor een cashless betaalsysteem van Terminalrent.

Cashless betaalsysteem huren

Cashless betaalsysteem: praktisch en veilig

Betalen met een cashless betaalsysteem is in erg praktisch. Je medewerkers hoeven niet met wisselgeld om te gaan en de klant betaalt steeds gepast. Je vermindert daarmee het risico op rekenfoutjes en de wachtrijen bij de kraampjes worden aanzienlijk korter.

Daarnaast bespaart zo’n systeem je heel wat tijd. Geen extra ritjes naar de bank om wisselgeld in te slaan en de kassa-inhoud nadien terug te brengen, geen telwerk meer voor en na het evenement. Geen zoektocht naar een geldautomaat in de buurt om toch maar genoeg cash op zak te hebben.

Maar een cashless betaalsysteem is bovenal veilig! Want dankzij cashless betalen is er veel minder contant geld in omloop op je evenement. Het risico op diefstal neemt aanzienlijk af. Je bespaart dus op kassabewaking tijdens het evenement.

Bovendien komen alle betalingen de volgende werkdag op jouw rekening. Dat is heel transparant en je vermijdt rekenfouten.

Aanbod betaalterminals

Soorten cashless betaalsysteem

De mogelijkheden voor elektronisch betalen op jouw evenement zijn heel ruim. Dat kan gaan van de huur van een eenvoudig mobiel pinautomaat tot closed loop systemen waarmee de klant betaalt via een chip in een kaart of polsbandje.

Met zo’n closed loop kan je in feite alle cash van je evenement weren er zorg je voor een optimale veiligheid van jou en je bezoekers. Een chip wordt gekoppeld aan een klantenaccount. Via een bijhorende app kan de klant vooraf geld op het account zetten. Betalen doe je door je kaart of polsbandje tegen een chiplezer te houden. Wil je klant meer geld op de chip zetten, dan doet hij dat simpelweg via de app of via een laadterminal.

Een bijkomend voordeel is dat je nadien heel precies weet waar en aan welke producten je klanten geld uitgeven. Dat is belangrijke informatie die je helpt om volgende edities van je evenement te optimaliseren.

Wil je meer weten over een cashless betaalsysteem van Terminalrent? Zoek je een veilige en praktische betaaloplossing voor jouw festival, evenement, buurtmarkt of zelfs schoolfeest? Dankzij ons transparant tariefplan ken je vooraf de juiste huurprijs. Geen onaangename verrassingen meer nadien! Neem zeker contact met ons op voor een aanbod op maat!

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten