Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Aanbod betaalterminals

Betaalterminal

Deze handige en uiterst voordelige mobiele betaalterminal met touchscreen en ticketprinter kan werken via een WIFI, INTERNET en GPRS aansluiting. Zo kan u zorgeloos verder werken, aangezien uw betaalterminal steeds verbinding zal hebben. 

meer info reserveren

De nieuwe betaalterminalkassa

Wil jij snel en efficiënt afrekenen? Dan is deze combinatie van betaalterminal en kassa in 1 de oplossing! De betaalterminalkassa ondersteunt contactloos betalen en is speciaal ontwikkeld voor locaties waar veel transacties in een korte periode plaatsvinden. 

meer info reserveren

Betalen met bankkaart + kassa

Met deze opstelling van betaalterminal en kassa kan u foutloos heel snel transacties accepteren. Daarnaast is deze opstelling zodat u deze snel kan op- en afbouwen. Piekmomenten op uw evenement? Dan is dit de oplossing!

meer info reserveren

Betalen met betaalpas/bandje

Deze mobiele kassaoplossing met NFC-reader is geschikt indien u zou werken met persoonlijke polsbandjes of kaarten die vooral werden opgeladen. Dit opwaarden kan trouwens via een app! Ook zonder internet is dus betalen mogelijk.

meer info reserveren

Betalen met betaalkaart en betaalpas/bandje

Deze opstelling met betaalterminal, NFC-reader en betaalterminal combineert het beste van 2 werelden. Uw klanten hebben de vrijheid te betalen met hun betaalkaart of polsbandje. Foutloos, snel en eenvoudig transacties aanvaarden? Dan is dit de oplossing!

meer info reserveren

Bestellingen opnemen met de handheld kassa

Met deze mobiele handheld kassa kan u niet alleen heel gemakkelijk en snel al uw bestellingen opnemen, maar deze ook opslaan en linken aan een tafel dmv de bonmodule. Daarnaast kan deze handheld ook gelinkt worden met een bonnenprinter in de bar of keuken.

meer info reserveren

Kassalade

De insert kassalade bevat vier vakken voor bankbiljetten en acht muntvakjes waarin je kleingeld netjes kunt sorteren

meer info reserveren

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord