Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Mobiele pinautomaat

Ben je op een event en wil je inkom, eten of drinken betalen? De kans is groot dat je mobiele pinautomaat van Terminalrent tegenkomt. Dat is logisch want betalen met de kaart zit helemaal in de lift. In winkels is een cashless systeem al langer ingeburgerd, maar steeds meer evenementen zien er ook de voordelen van in.

Mobiele pinautomaat huren

Een mobiele pinautomaat: hoe werkt het?

Bij Terminalrent houden we van transparantie. Wil je werken met een mobiele pinautomaat, dan maken we online een contract op, we sturen het toestel naar je toe en nadien kan je de automaat gratis terugsturen. Geen extra gedoe met nieuwe bankrekeningen, wij storten het geld de eerstvolgende werkdag op een rekening van jouw keuze.

Onze terminals werken met GPRS, Internet- en WIFI-verbinding, dus over bijkomende telefoonlijnen hoef jij je ook geen zorgen te maken. Bovendien zijn de apparaten voortdurend geconnecteerd waardoor jij zorgeloos verder kan werken.

Aanbod betaalterminals

De voordelen van een mobiele pinautomaat

Omdat we met z’n allen steeds meer betalen met kaart hebben we minder contanten op zak. Ging je vroeger naar een evenement of festival, dan was het soms gokken hoeveel geld je nodig zou hebben. Met een mobiele pinautomaat hoeven jouw klanten zich daar alvast geen zorgen meer om te maken. Maar ook voor jou zijn er niets dan voordelen:

  • Snelheid: Mobiel betalen levert tijdswinst. Je kassamedewerkers steken geen tijd meer in het berekenen en teruggeven van wisselgeld. Daardoor hoeven zo ook niet steeds heen en weer te lopen naar de kassa. De mobiele pinautomaat nemen ze gewoon mee naar de klant, niet andersom.
  • Veiligheid: Niet iedereen heeft even goede bedoelingen. Op events of op markten gaat veel geld rond. Kies je voor een kaartsysteem, dan moet je je niet langer zorgen maken over de veiligheid van je medewerkers en van je kassa. Zo vermijd je trouwens ook dat er valse biljetten in jouw kassa terechtkomen.
  • Transparante boekhouding: Hoeveel geld had je vooraf in kas? Hoeveel op het einde van de dag? Die vragen zijn vanaf nu overbodig. Dat spaart je ook enkele ritjes naar de bank. Niet langer vooraf wisselgeld inslaan en ook niet langer met je inkomsten naar de bank nadien. Alle betalingen komen rechtstreeks binnen op één rekening. Die inkomsten storten wij je de volgende werkdag door. Zo heb je het overzicht meteen bij de hand.

Wanneer is een mobiele pinautomaat nuttig?

Er bestaat geen twijfel over de voordelen van een cashless betaaloplossing. Maar niet enkel voor organisatoren van events is het systeem nuttig. Er zijn heel wat situaties waarbij Terminalrent voor jou een grote meerwaarde heeft.

Denk eens aan creatieve ambachten. Steeds vaker uiten mensen hun creativiteit door zelf producten te maken. Zelf juweeltjes ontwerpen, handtassen naaien uit oude kledij, speelgoed maken met recyclagemateriaal, ceramiek of ander handwerk. Anderen gaan dan weer bier brouwen, kaas of honing maken.

Allemaal unieke producten die we graag kopen en verkopen op lokale markten. Door op jouw stand een mobiele pinautomaat te voorzien bied je de klant een extra service aan. En je maakt het jezelf ook super makkelijk. Geen geldkistje te bewaken, niet te veel contanten op zak, alles meteen op jouw rekening.

Of denk eens aan fundraisers voor goede doelen. Ook zij hebben vaak behoorlijk wat geld op zak. Met een mobiele terminal maak je het voor hen en voor de klant veiliger en comfortabeler.

Je ziet, er zijn tal van situaties waarbij een mobiele pinautomaat de veiligste en meest comfortabele oplossing is om de financiële transacties met de klant te regelen. Organiseer je binnenkort een evenement? Verkoop je je producten rechtstreeks aan de klant? Zoek een vlotte en veilige manier om betalingen te ontvangen? Neem vrijblijvend contact op met Terminalrent. Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw situatie en maken meteen een offerte op maat op.

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten