Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Mobiel pinapparaat

Je organiseert een evenement en wil natuurlijk dat mensen vlot en veilig inkom, eten en drinken kunnen betalen. Of je hebt een foodtruck waarmee je af en toe eens aan zo’n evenement deelneemt. Vergeet de beslommeringen met contant geld en kies voor een mobiel pinapparaat van Terminalrent.

Mobiel pinapparaat huren

Een mobiel pinapparaat, iets voor mijn evenement?

Geen zin om tijd te investeren in het tellen en bewaken van bankbiljetten en muntjes op jouw evenement? Dat is ook niet meer nodig. Vanaf nu huur je gewoon een mobiel pinapparaat. Zelfs voor evenementen van één dag kan je al bij Terminalrent terecht.

En zo’n elektronische betaalterminal is echt niet duur. Wij werken met heel transparante huurprijzen waar ook de programmatie van het toestel, de connectiekosten en de verzending is inbegrepen. Jij hoeft dus niet meer rond te rijden om geldkistjes te verzamelen, wisselgeld in te slaan en dat nadien terug naar de bank te brengen.

Wij sturen het mobiel pinapparaat naar je toe en nadien stuur je het ons gratis terug. Huur je heel last minute, dan kan je het toestel natuurlijk ook nog komen halen bij ons. Maar bedenk eens hoeveel tijd je hiermee wint: geen extra ritjes, geen telwerk vooraf en nadien, geen rekenwerk voor je medewerkers en vrijwilligers tijdens het evenement. Zo kan jij je concentreren op de echte organisatie.

Betalen via een mobiel pinapparaat gaat snel. Kaart insteken, pincode en betaald. Je moet ook niet op en af lopen tussen de klant en de kassa. Je neemt het toestel gewoon mee naar waar je wil. Heb je een eet- of drankstand op je evenement? Het gebruik van een mobiel pinapparaat maakt de wachtrijen aanzienlijk korter.

Aanbod betaalterminals

Veilig betalen met een mobiel pinapparaat

Met elektronische betalingen kies je voor veiligheid, zowel voor jou, voor je medewerkers als voor de bezoekers. Onze toestellen zijn uitgerust met WIFI en GPRS. Ze staan dus rechtstreeks in contact met een mobiel netwerk waarlangs alle transacties versleuteld gebeuren. Maak je dus geen zorgen over extra telefoonlijnen of onvoldoende bereik, wij zorgen voor de communicatie. Die zit trouwens mee in de huurprijs.

De eerstvolgende werkdag storten wij alle betalingen die op jouw mobiel pinapparaat gebeurden door op een rekening van je keuze. Dat is niet alleen veilig, het systeem is ook erg transparant. Je weet precies hoeveel geld er op jouw evenement werd uitgegeven.

Bij Terminalrent kan je ook kiezen voor een mobiel pinapparaat met ingebouwde kassa. De rekening wordt meteen op het toestel gemaakt. Zo voorkom je vervelende rekenfoutjes. Bovendien weet je waaraan de klanten geld uitgeven, wat goed verkoopt en wat minder en je houdt er je voorraden op bij.

Maar bovenal: jij hebt geen extra kassabeveiliging nodig. Op festivals zonder elektronisch betaalsysteem gaat behoorlijk wat geld rond. Mensen met minder goede bedoelingen weten dat ook. Met een mobiel pinapparaat bespaar je dus op die extra beveiliging en zorg je voor het comfort van je medewerkers.

Tenslotte profiteert de bezoeker van je evenement daar mee van. Die hoeft ook niet meer met contant geld op zak te lopen. En die zal niet langer in allerijl op zoek moeten gaan naar een bankautomaat mocht hij toch wat weinig cash op zak hebben. Dankzij jouw mobiel pinapparaat betaalt hij altijd gepast.

Huren bij Terminalrent

Of je nu een ééndaags evenement organiseert of een heel seizoen lang met je foodtruck onderweg bent, bij Terminalrent vind je altijd een betaaloplossing op jouw maat. Van één enkel mobiel pinapparaat tot systemen voor een volledig cashless event, wij staan borg voor een totaaloplossing. En dankzij ons transparant tariefplan kom je nadien niet voor onaangename verrassingen te staan.

Ben je op zoek naar een comfortabel, snel en veilig transactiesysteem voor jouw evenement, neem dan zeker contact op met Terminalrent voor een aanbod op maat.

Meer info of reserveren

Uw akkoord*

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten