Heb ik internet nodig ter plaatse?

dinsdag 12 juni 2018

Wanneer klanten bij ons een betaalterminal huren, dan is één van de meest gestelde vragen: “En moet ik daar internet ter plaatse hebben?” Een stabiele verbinding is uiteraard cruciaal om een betaalterminal probleemloos te gebruiken. De betaalterminals van Terminalrent zijn standaard voorzien op verschillende netwerktypes: GPRS (met een SIM-kaart zoals bijvoorbeeld een smartphone), LAN (bekabeld internet) of WIFI (draadloos internet). Zo zijn onze klanten niet afhankelijk van één netwerk en kunnen ze op andere terugvallen indien nodig.

Wie een terminal huurt voor een langere periode op éénzelfde locatie, die overweegt best een WIFI-verbinding. Waarom? Omdat internet in het algemeen een hogere snelheid heeft én je terminal kan je mobiel blijven gebruiken doordat het draadloos is. Zo verhoogt de transactiesnelheid van iedere elektronische kaartbetaling, met als gevolg een blijere klant en uiteraard een blijere verkoper.

Onze nieuwe videotutorial (die je hier kan bekijken) legt je stap voor stap uit hoe je WIFI instelt op jouw betaalterminal. Verdere vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan gerust.

Heb ik internet nodig ter plaatse?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten