Gemakkelijk ontvangen & retourneren

woensdag 29 augustus 2018

Wilt u een betaalterminal huren? Dan zit u bij TERMINALVERHUUR aan het goede adres! U kunt zowel telefonisch, via mail als via de website gemakkelijk een bestelling plaatsen.

Verzenden en retourneren met bijgeleverd retourlabel
Wanneer uw bestelling compleet is, zullen wij ervoor zorgen dat uw betaalterminal op tijd verzonden wordt. Deze verzending vindt plaatst via BPOST. Bij het aanmaken van een zending ontvangt u per mail van ons het tracking nummer, zodat u steeds op de hoogte bent van waar uw pakket zich bevindt! 99% van de pakketjes wordt trouwens de volgende ochtend geleverd!

Hoe stuur ik mijn betaalterminal dan terug? Wij hebben dit zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt door in uw pakket reeds een retourzegel te steken die u juist op de doos hoeft te kleven.  Deze doos hoeft u dan nog maar enkel mee te geven aan BPOST. Wij ontvangen het pakket weer op kantoor en de eindafwikkeling zal plaats vinden.

Geen vaste stek?
Liever het pakket ergens ophalen? Geen zorgen, wij kunnen uw pakket laten afleveren bij een AFHAALPUNT bij u in de buurt! Bpost heeft afhaalpunten over in België waardoor er meestal wel een plek binnen de 2-3km is.  U ontvangt een email wanneer uw pakket daar is afgeleverd. Zo kunt u, tijdens de openingstijden van dit AFHAALPUNT, uw pakket gemakkelijk afhalen.

Spoedbestelling
Heeft u met spoed een betaalterminal nodig? TERMINALRENT kan de betaalterminals leveren binnen de 3 uur. Bel voor de mogelijkheden, onze medewerkers staan u graag te woord. Deze laten wij dan leveren via Day by Day ofwel kan u deze betaalterminals bij ons op kantoor in Aalst (tussen Gent & Brussel) komen ophalen.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord

Wat wil je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Download hieronder onze brochures!

Betaalterminal huren  Event boosten

sluiten