Terminalrent - Cashless betaalterminals huren

Modules

Bonmodule

Via onze kassa is het mogelijk om bonnetjes aan te maken. Dit kan je zien als de digitale tegenhanger van het ouderwetse ‘bonnetje achter de bar’. Met deze module maak je op de kassa een bon aan, waarop je tijdelijk alle transacties aanslaat. Dit is vooral handig voor groepen! Vanaf nu vind je altijd op één plek de openstaande bonnen.

  • Communicatie naar je bezoekers
  • Sponsormogelijkheden
  • Directe koppeling met ons kassasysteem
  • Professionele productpresentatie

Supplementenmodule

Met onze supplementenmodule is het mogelijk om een bestaand product aan te vullen met extra ingrediënten via de kassa. Denk hierbij aan een extra saus bij de friet of extra kaas op een hamburger. Een supplement hoeft niet altijd een prijs te hebben, maar kan bijvoorbeeld ook de garing van een biefstuk zijn.

Voorraadmodule

Met de voorraadmodule heb je altijd controle en inzicht in je voorraad. Je stelt een minimum voorraad in en het systeem geeft een waarschuwing wanneer de minimale voorraad is bereikt. Met deze module wordt bijvoorbeeld weggelekt bier ook direct inzichtelijk en kom je dus nooit voor verrassingen te staan.

Facturatiemodule

Zijn er vaste bezoekers die liever een factuur ontvangen dan direct afrekenen? Met de facturatiemodule sla je bestellingen aan op rekening en maak je later via de beheeromgeving gemakkelijk een factuur op. Deze factuur kunnen ze dan zelf betalen met QR-code of hun betaalapp!

Merchantdisplay

Heel veel van onze kassa’s hebben een merchantdisplay, dat biedt enorm veel mogelijkheden

  • Betalen met QR-code;
  • Extra inkomsten van sponsoring;
  • Communicatie naar je klanten;

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies

Ik ga akkoord